“Maxima” Jūrmalā ievieš pirmo jaunā koncepta veikalu

21. oktobris, 2021

Šodien, 21.oktobrī, Jūrmalā, ievērojot visstingrāko epidemioloģisko piesardzību, pēc vairāku mēnešu darba, durvis ver pirmais “Maxima” jaunā koncepta veikals Kauguros – Nometņu ielā 13, kas, domājot par klientu un darbinieku ērtībām, ir piedzīvojis pārmaiņas un turpmāk darbosies intuitīvāk un ērtāk kā pircējiem, tā darbiniekiem.

““Maxima Latvija” šogad svin savu 20 gadu jubileju. Šo gadu laikā uzņēmums ir audzis, attīstījies un nepārtraukti pilnveidojies, centrā nostādot klientu un darbinieku vajadzības. Ar šo jauno veikalu konceptu savā jubilejas gadā speram vēl vienu soli uz priekšu, pielāgojot to darbinieku un klientu ērtībām. Līdz ar jaunā koncepta ieviešanu pircējam nebūs vairs jādomā par preču novietojumu veikalā, jo visos jaunā koncepta veikalos veikala izkārtojums ir vienāds, tādējādi pircējiem ir iespēja preces meklēt intuitīvi. Šis ir pirmais veikals Jūrmalā, Kauguros, kurš strādā pēc jaunā koncepta un kurā ikdienā iepērkas vietējie iedzīvotāji un pilsētas viesi. Atbilstoši valstī izsludinātajai ārkārtas situācijai veikalā ir ieviesti pastiprināti drošības pasākumi, lai veikala vide būtu droša kā pircējiem, tā darbiniekiem, kuri ik dienu strādās veikalā,” norāda Evija Grīnberga, “Maxima Latvija” tirdzniecības tīklu direktore.

Jaunā “Maxima X” formāta veikala telpās ir mainījies izkārtojums, tādējādi izdevīgākie pirkumi būs pieejamākajās vietās – veikala sākumā, lai pircēji vienmēr var iepazīties ar labākajiem piedāvājumiem, tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klienta vajadzībām. Atkarībā no veikala formāta iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk. Papildus tam ir ieviests jauns un modernizēts aprīkojums kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem veikt tiešos darba pienākumus.

“Maxima X” formāta veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti augstas kvalitātes produkti par pieejamām cenām. Turklāt “Sirsnīga izvēle” kampaņas laikā iecienītākie vietējo ražotāju un pasaules zīmolu produkti pieejami līdz pat 58% lētāk ilgtermiņā.

Tālrunis: +371 26425420
E-pasts: liene.dupate@maxima.lv