“Latvijas Sarkanais Krusts” aicina atbalstīt maznodrošināto iedzīvotāju mīluļus

26. marts, 2020

Laikā, kad īpašas rūpes un uzmanība tiek pievērsta veselībai, nevajag aizmirst arī par mājas mīluļiem. “Latvijas Sarkanais Krusts” sadarbībā ar “Mars Latvia” un “Maxima” aicina ziedot suņu un kaķu barību maznodrošināto Latvijas iedzīvotāju mīluļiem. Iesaistīties ziedojuma akcijā iespējams ikvienam, iegādājoties suņu un kaķu barību “Maxima” veikalos visā Latvijā kampaņas “Mīluļu dienas” ietvaros.

“Biedrība “Latvijas Sarkanais Krusts” ik dienas palīdz Latvijas iedzīvotājiem, kuri ir mazāk aizsargāti un nespēj nodrošināt sevi ar ikdienā nepieciešamo – apģērbu, apaviem, sadzīvē vajadzīgām lietām, nereti arī pārtiku. Daudzu palīdzības lūdzēju liela dzīves sastāvdaļa ir viņu ģimenes mīluļi - četrkājainie draugi. Ticam, ka kampaņa “Mīluļu dienas” ir lielisks veids, kā ar dzīvnieku pārtikas atbalstu palīdzēt tiem cilvēkiem, kas ikdienā savā mīlestībā dalās ar saviem mājdzīvniekiem, vienlaikus iesaistot pārējo sabiedrību palīdzības sniegšanā un labestības vairošanā. Kopā varam palīdzēt!” saka biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” prezidents Viktors Jaksons.

“Šobrīd īpaši rūpējamies ne tikai par mūsu darbinieku un klientu drošību, bet arī par visu nepieciešamo produktu pieejamību “Maxima” veikalos. Svarīgi ir būt vienotiem un neaizmirst par tiem mūsu līdzcilvēkiem, kuriem šajā laikā klājas īpaši grūti – cilvēkiem, kuriem gan savu pārtikas produktu iegāde, gan rūpes par mājas mīluļiem prasa vairāk spēka nekā ierasts. Atbalstot biedrību “Latvijas Sarkanais Krusts” un SIA “Mars Latvia” kampaņas “Mīluļu dienas” laikā mēs kopā  varam nodrošināt maltīti vairākiem tūkstošiem suņu un kaķu”, stāsta “Maxima Latvija” vadītājs Viktors Troicins.

Kampaņas “Mīluļu dienas” laikā par katru nopirkto zīmola “Whiskas”, “Sheba”, “Perfect Fit”, “Pedigree” un “Cesar” suņu un kaķu barības kilogramu 100 grami barības tiek ziedoti maznodrošināto un trūcīgo iedzīvotāju mājas mīluļiem.

“Nereti cilvēka labākais draugs ir mājdzīvnieks, kurš tiešā veidā ir atkarīgs no saimnieka rūpēm. Cilvēkus un mājdzīvniekus vieno stipra draudzība, taču bieži vien dažādu un pat negaidītu apstākļu dēļ cilvēkiem ir nepieciešama palīdzība, lai turpinātu rūpēties par savu mīluli un tas nenonāktu patversmē. “Mars Latvia” mērķis ir palīdzēt nodrošināt mājdzīvnieku drošību un veselību, ziedojot barību tiem, kas ir nonākuši grūtībās. Ar biedrības "Latvijas Sarkanais Krusts" un "Maxima" klientu atbalstu, mums ir iespēja piegādāt barību maznodrošinātajiem mājdzīvnieku saimniekiem visā Latvijā un palīdzēt šos grūtos laikus pārvarēt kopā,” komentē Skaiste Sruogaite, “Mars” Korporatīvu lietu direktore Baltijas, Balkānu un Adrijas jūras valstīs.

“Mīluļu dienas” visos veikalos “Maxima” norisināsies no 2020. gada 26.marta līdz 8.aprīlim, tāpēc aicinām iegādāties tieši “Whiskas”, “Sheba”, “Perfect Fit”, “Pedigree” un “Cesar” zīmolu produkciju, daļu no nopirktā novirzot maznodrošināto iedzīvotāju mīluļiem.

Papildu informācija: