“Paldies” kartes pilngadības gadā – jauns kartes dizains

19. jūlijs, 2022

“Maxima Latvija” lojalitātes programmas “Paldies” karte pēc vairāk nekā 18 gadiem iegūst jaunu dizainu, nomainot ierasto oranžās krāsas karti uz jauna izskata karti zilā krāsā. Jaunās kartes dizaina maiņa notiks “Maxima” veikalu tīklā visā Baltijā. Ikviens jaunā dizaina “Paldies” karti var iegādāties jebkurā “Maxima” veikalā visā Latvijā. Jau esošajiem lojalitātes programmas dalībniekiem, kuru īpašumā ir iepriekšējā dizaina karte, nav jāsatraucas – arī līdzšinējās oranžās “Paldies” kartes ir derīgas un funkcionēs ka ierasts.

““Maxima Latvija” turpina mērķtiecīgi attīstīt savu darbību, ieviešot mūsdienīgas pārmaiņas gan veikalu tīklā visā Latvijā, gan pilnveidojot pakalpojumus pircēju ērtībām. Šovasar būtiskas pārmaiņas ir piedzīvojusi jau visu iemīļotā “Maxima” lojalitātes programmas “Paldies” karte. “Paldies” karte ir viena no pirmajām lojalitātes kartēm Latvijas mazumtirdzniecībā un pirmo reizi pie pircējiem nonāca pirms 18 gadiem. Zīmīgi, ka tieši savā “pilngadības gadā” tā ir piedzīvojusi vērienīgas vizuālas pārmaiņas un ieguvusi jauna koncepta dizainu, kas būs vienots visā Baltijā. Jaunā dizaina kartes funkcionalitāte un lojalitātes programmas labumi pircējiem paliks nemainīgi, un autentificēšana arī turpmāk būs iespējama trīs klientiem ērtos veidos: ar kartes magnētisko joslu, ar NFC  funkcionalitāti jeb bezkontakta autentificēšanu, kā arī ar kartes svītrkodu,” norāda "Maxima Latvija" tirdzniecības direktore Elīna Stībele.

“Paldies” kartes labumu klāstā ietilpst “Maxima” naudas uzkrājums, dzimšanas dienas un vārda dienas atlaides, sadarbības partneru piedāvājumi no “O’Learys”, “Apollo Kino”, “Irve”, “Given by Greanardi” u.c., kā arī “Mazuļu kluba” sniegtās priekšrocības. Tāpat “Paldies” kartes lietotājiem katru nedēļu tiek piedāvāts plašs klāsts ar īpaši izdevīgiem piedāvājumiem vairāk kā 170 “Maxima” veikalos visā Latvijā.

“Paldies” karti iespējams iegādāties jebkurā “Maxima” veikalā visā Latvijā par 0,99 eiro, kā arī izveidot virtuālo “Paldies” karti savā “Maxima” lietotnē bez maksas. Lai izmantotu “Paldies” karti savā viedtālrunī, nepieciešams lejupielādēt “Maxima” mobilo lietotni, izveidot virtuālo “Paldies” karti vai piesaistīt jau esošo plastikāta karti. Lai karti izmantotu, pie pirkuma apmaksas jānoskenē kases ekrānā redzamais QR kods, attiecīgi reģistrējot to konkrētajam pirkumam.