• KLUBS •

Receptes

3-4 h.
Sarežģītības pakāpe

Šokolādes trifeles

Sastāvdaļas (20-13 trifeļu pagatavošanai)
Baltā šokolāde 200 g
Tumšā šokolāde 200 g
Saldais krējums 200 ml
Kakao, kokosriekstu skaidiņas dekorēšanai
 
1.solis
Divās bļodās izkausē balto un tumšo šokolādi, pievienojot katrai 100 ml saldā krējuma. Rūpīgi samaisa masas un liek ledusskapī uz 3 h sastingt.
 
2.solis
Izņem sastingušās šokolādes masas no ledusskapja un ar rokām veido mazas bumbiņas, kuras apviļā kokosriekstu skaidiņās vai kakao pēc izvēles.
 
3.solis
Ievieto gatavās konfektes uz 30 minūtēm ledusskapī.

Iesakām arī: