Informatīvais tālrunis (8-22)
8 000 2020 info@maxima.lv
Sastāvdaļas 2 porcijām:
Omletei:
2 olas
3 ĒD grieķu jogurta
1 ĒK sviesta
1 ĒK cukura
2 ĒK Kokosriekstu eļļa cepšanai
Piedevām:
1 ābols
1 ĒK cukurs
1 ĒK granola
1 ĒK grieķu jogurta
1 TK kanēlis
1.solis
Sasmalcina pusi no ābola, pievieno 1 ĒK cukura, un uz nelielas uguns uzvāra, līdz cukurs ir izkusis.
2. solis
Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, sviestu un jogurtu. Baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā dzeltenumu masā.
3.solis
Uz uzkarsētas pannas izkausē 2 ĒD kokosriekstu eļļas un uzlej gatavo masu. Cep omleti no abām pusēm zeltaini brūnu.
4.solis
Kārto omleti uz šķīvja. Dekorē ar svaigi vārītu ābolu ievārījumu un svaigām ābolu šķēlēm, grieķu jogurtu, kanēli un granolu
.