• KLUBS •

Receptes

25 Min.
Sarežģītības pakāpe

Rudens velšu biezzupa

Sastāvdaļas 2 porcijām:

 

2 burkāni

1 saldais kartupelis

2 sīpoli

1/4 sviesta ķirbja vai 200 g jebkura cita ķirbja

1/2 galviņa ķiploka

Sāls, pipari, buljona kubiņš - pēc garšas un patikšanas

 

1.solis

Dārzeņus nomizo un sagriež nelielos gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem.

2.solis

Katlā lej ūdeni aptuveni 2 cm, ieber dārzeņus un liek vārīties uz lēnas uguns.

3.solis

Kad dārzeņi mīksti, tos sablenderē viendabīgā masā. Pēc nepieciešamības var pievienot papildus buljonu.

4.solis

Lej traukā, rotā ar zaļumiem un baltmaizes grauzdiņu.

Iesakām arī: