• KLUBS •

Receptes

1h
Sarežģītības pakāpe

Minionu citronu kūka

Produkti:

Favorit cepumi 450g
Sviests 150g
Maskarpone siers 500g
Baltā šokolāde 300g
Saldais krējums 300g
Želatīns 40g
Citroni 4 gab
Pūdercukurs 100g
Dzeltenā pārtikas krāsviela


1.kārta
Cepumus sasmalcina un pievieno sviestu. Masu liek formā ar noņemamu malu un ciešipiespiež pie pamatnes.

2.kārta
Saldo krējumu sakuļ stingrās putās un pievieno maskarpones sieru. Balto šokolādi izkausē ūdens peldē un pakāpeniski pievieno sakultajai masai. Uzbriedina 30g
želatīna un pievieno šokolādes musa masai. Pārlej pāri cepumu kārtai. Liek ledusskapī uz 3-4 h, lai kārta sastingst.


3.kārta
No citroniem izspiež sulu. Pūdercukurā iemaisa pārtikas krāsvielu un pievieno citronu sulu. Pievieno 10g iepriekš uzbriedināta želatīna. Pārlej šokolādes musa kārtai un ļauj 1-2 h ledusskapī sastingt. Dekorē ar citrona šķēlītēm.
 
 
Iesakām arī: