Favorit cepumi 450g Sviests 150g Maskarpone siers 500g Baltā šokolāde 300g Saldais krējums 300g Želatīns 40g Citroni 4 gab Pūdercukurs 100g Dzeltenā pārtikas krāsviela
1.kārta Cepumus sasmalcina un pievieno sviestu. Masu liek formā ar noņemamu malu un ciešipiespiež pie pamatnes.
2.kārta Saldo krējumu sakuļ stingrās putās un pievieno maskarpones sieru. Balto šokolādi izkausē ūdens peldē un pakāpeniski pievieno sakultajai masai. Uzbriedina 30g
želatīna un pievieno šokolādes musa masai. Pārlej pāri cepumu kārtai. Liek ledusskapī uz 3-4 h, lai kārta sastingst.
3.kārta No citroniem izspiež sulu. Pūdercukurā iemaisa pārtikas krāsvielu un pievieno citronu sulu. Pievieno 10g iepriekš uzbriedināta želatīna. Pārlej šokolādes musa kārtai un ļauj 1-2 h ledusskapī sastingt. Dekorē ar citrona šķēlītēm.