• KLUBS •

Receptes

45 min.
Sarežģītības pakāpe

Krāsnī cepta menca zaļumu kažokā

Sastāvdaļas:
 
2 mencas filejas
1 paliels sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes rīvmaizes
20g sviesta
dilles
pētersīļi
 
Cepeškrāsni uzsilda uz 190grādiem. Sīpolus un ķiplokus viegli apcep uz pannas. Kad tie kļuvuši caurspīdīgi, ņem nost no uguns, pievieno zaļumus, rīvmaizi, sāli. 
Cepamajā traukā uzlej nelielu daudzumu olīveļļas. Kārto zivi pa visu pannu, pāri liek sīpolu un rīvmaizes maisījumu. Pāri visam uzliek sadrumstalotus sviesta gabaliņus. Liek cepties apmēram 30 minūtes jeb kamēr zivs ir gatava. 
 
Līva Liepiņa
“Esmu divu bērnu mamma, kurai ļoti patīk gatavot ēst. Tā kā vecākais bērns jau ēd pats, taču jaunākā nupat ir atklājusi pirmo garšu pasauli, lielu daļu manas ikdienas aizņem ēst gatavošana kā vienam, tā otrai. Zinu, ka mums visām gribas būt labām mammām, kas iepriecina mazos ar interesantu un veselīgu ēdienu, taču bieži mēdz trūkt laika un ideju. Tāpēc man ir padomā pāris vieglas un veselīgas receptes, ar kurām šeit dalīšos. Ieskaties un iedvesmojies!”
Iesakām arī:

Mūsu pakalpojumiVisi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes
{literal} {/literal}