• KLUBS •

Receptes

90 min.
Sarežģītības pakāpe

Kokosriekstu panna cotta ar ogu mērci

Sastāvdaļas:
 
300ml Kokosriekstu piens
90g Dansukker želejas cukurs
300g ogas pēc izvēles
 
Kokosriekstu pienu un cukuru liek katliņā un liek sildīties. Uzvāra līdz pirmajam burbulim un ņem nost no uguns. Lej deserta traukos līdz pusei un liek ledusskapī sastingt vismaz uz stundu. Pirms pasniegšanas sablendē ogas un pārlej virs krēma. Dekorē ar piparmētrām vai citiem gardumiem. Labu apetīti!
 
Kokosriekstu piens būs brīnišķīgs sabiedrotais visiem tiem cilvēkiem, kuriem dažādu iemeslu dēļ ir govs piena nepanesamība. Tas ir augu valsts radīts piens no koksriekstu mīkstuma, kas ir ne tikai gards, bet arī vitamīniem un uzturvielām bagāts. To var izmantot gan desertos, gan zupas, gan arī pamatēdienu gatavošanā. Atliek tikai izmēģināt! 
 
Iesakām arī: