Vistu spārniņiem nogriež vismazāko spārnu daļu un lielāko spārna daļu pārgriež uz pusēm;
2.
Vistu spārniņus liek verdošā sālsūdenī un vāra 10 minūtes;
3.
Gatavo marinādi vistu spārniņiem: bļodā lej raudzētu piena dzērienu un pievieno visu paciņu garšvielas “Marināde vistas gaļai” un apmaisa;
4.
Nedaudz atdzesētus vistu spārniņus marinē sagatavotajā marinādē;
5.
Sasmalcina brokastu pārslas blenderī un pievieno klāt visu paciņu garšvielu “Piedeva kartupeļiem”;
6.
Marinētos vistu spārniņus panē brokastu pārslās, lai tās vienmērīgi pārklājas ar panējumu;
7.
Katliņā lej lielu daudzumu saulespuķu eļļas un sakarsē to, pēc tam uzmanīgi liek panētos vistu spārniņus un cep tik ilgi līdz izveidojas zeltaina garoziņa (iespējams gatavot arī gaisa cepamajā katlā vai cepeškrāsnī);
8.
Pagatavo mērci, ar ko pasniegt gatavos spārniņus: bļodiņā sajauc 3-4 karotes BBQ mērces un 3-4 karotes SKYR Islandes jogurta.