Zivju tirgus
Otrdienas un ceturtdienas - zivju dienas.
Atpakaļ

Bagātīgs zivju un jūras velšu klāsts gaida Tevi mūsu veikalos. Svaigas zivis uz MAXIMA veikaliem piegādā divreiz nedēļā. Un klientu ērtībai tās veikalā uz vietas tiek notīrītas, sagrieztas un sagatavotas kā perfektas filejas. Viss, kas Tev jādara - jāizvēlas un jāpārsteidz ģimene ar gardu maltīti!

Ēdamgliemenes
Franču virtuvē iecienītais gardums - ēdamgliemenes - īpaši labi sader ar izteiksmīgajām ķiploka un timiāna garšām. Baudītas ar vieglu baltvīnu, sviestā ceptās gliemenes kļūs par īstu gastronomisko ceļojumu.
Zandarts
Noķert zandartu ir katra Latvijas makšķernieka sapnis! Jo nelielā saldūdens zivs ir ne vien uzturvielām bagāta, bet arī pārsteidz ar piesātinātu, bet maigu garšu. 
Mīdijas
Beļģi mīdijas uzskata par savas nacionālās virtuves vienu no lielākajiem dārgumiem - gatavota kopā ar dāžadiem garšaugiem to gliemežvākos apslēptā mīkstā un vieglā gaļa tiek pasniegta pat karaļnamā.
Āte
Āte jeb akmeņplekste ir viena no uzturvielām bagātākajām un vērtīgākajām zivīm, kas mīt Baltijas jūrā. Pieaugusi tā var svērt līdz pat 25 kilogramiem, tomēr visgardākās ir nelielās jaunās zivis.
Pangasija
Samiem radniecīgās pangasijas mīt tropu ūdeņos, taču tiek gatavotas visapkārt pasaulei. To vieglā un neitrālā baltā gaļa ir ļoti iecienīta arī Latvijas pircēju vidū.
Skumbrija
Skumbrija jeb makrele jau izsenis ir viena no Latvijā iecienītākajām zivīm, kas visbiežāk galdā tiek celta kūpināta. Taču lieliski garšos arī krāsnī cepta skubrija, kas papildināta vien ar dažām garšām - nedaudz sāli, pipariem un citronu sulu.
Tuncis
Japānas lepnums - tuncis - vērtīgu uzturvielu bagātībā neatpaliek pat no gaļas. Tajā rodams gan Saules vitamīns - D, gan vērtīgās omega-3 taukskābes, gan kālijs, nātrijs un citi cilvēka organismam ļoti nepieciešami vitamīni un minerālvielas.
Forele
Varavīksnes forele ir viena no krāšņākajām saldūdens zivīm, ko daudzi iecienījuši ne vien skaistās ārienes, bet arī brīnišķīgās garšas dēļ - lai gan vieglāka un ne tik barojoša kā lasis, tās viegli oranžīgā gaļa tomēr ir gana sātīga un arī ar fosforu un citām vērtīgām minerālvielām bagāta.
Austeres
Austeres tiek uzskatītas par elitāru delikatesi. Taču svaigas un brīnumgardas austeres, kuru perfektajai garšai pietiek vien ar nelielu citronu sulas pilienu, vari baudīt arī ikdienā.
Asaris
Jūras asari peld daudzos pasaules okeānos - no Austrālijas līdz pat Dienvidāfrikas krastiem. Šo zivi labprāt liek galdā, jo to baltā gaļa ir barojoša un iepriecina gatavotājus ar maz asakām.
Garneles
Pasaulē ir vairāk nekā trīs tūkstoši dažādu garneļu sugu, bet visus šos vēžveidīgos vieno sulīga un maiga viegli rozīga gaļa, ko iecienījuši gardēži visapkārt Zemeslodei.
Paltuss
Grenlandes paltuss ir liela un varena zivs - Ziemeļu Ledus okeānā mītošais plēsējs var izaugt pat trīs metrus garš un arī tā gaļa ir tāda - barojoša, trekna un garda.

Mūsu pakalpojumiVisi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Aizdevumi Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes